دریافت شماره پرسنلی
شرکت های دولتی و خصوصی از روش های مختلفی برای جذب نیروی انسانی خود استفاده می نمایند. در نتیجه برای اشتغال در هر مجموعه فرد باید مراحل اداری و قانونی را طی کند. یکی از این مراحل صدور حکم کارگزینی و شماره پرسنلی برای فردی است که به تازگی در مجموعه ای مشغول به کار شده است. در نهایت بعد از طی نمودن مراحل اداری کارمندان در شرکت ها مشغول به فعالیت می شوند. آنها بر اساس نوع قرارداد موظف به اجرای فرایندهای اداری در سازمان های دولتی و غیر دولتی می باشند. در نتیجه دریافت شماره پرسنلی و حکم کارگزینی برای فرد و شرکت بار قانونی فراوانی را ایجاد می نماید.
کد پرسنلی نمایانگر فعالیت رسمی فرد در یک سازمان اداری می باشد و به این وسیله برای فرد حقوق قانونی و اداری تعریف می گردد. کدهای پرسنلی مجموعه ای از اعداد می باشند که برای هر فرد به صورت کاملا جداگانه صادر می شوند. در نتیجه این کد داری وجه کاملا منحصر به فردی است. برای دسترسی به این کد تنها کافی است تا کاربر به سیستم اتوماسیون اداری مراجعه و نسبت به دریافت آن اقدام نماید.
شماره پرسنلی چیست؟
بعد از پرداختن به نحوه دریافت شماره پرسنلی نیاز است تا قدری کاربران با اهمیت کاربرد این کد آشنا شوند. در ابتدا کاربران باید بدانند که کد پرسنلی شماره ای رسمی است که از طریق بخش کارگزینی ادارات دولتی و خصوصی تعریف می گردد. استفاده از کدهای پرسنلی به کاربران این امکان را می دهد تا به راحتی به سیستم اتوماسیون اداری شرکت دسترسی داشته باشند. در بسیاری از فعالیت های اداری و برای تکمیل برخی از فرم ها نیاز است تا کاربران این کد را ذکر نمایند.
همچنین در پاسخ به این پرسش که شماره پرسنلی چیست؟ افرادی که در یک مجموعه کارمندی و یا کارگری مشغول به کار میشوند باید برای ادامه روند استخدام حکم کارگزینی دریافت کنند. در نتیجه دریافت حکم کارگزینی به نوع اشتغال افراد در ادارات دولتی و غیر دولتی شکل رسمی خواهد داد. در این حکم هم پرسنل و هم کارفرمایان نسبت به یکدیگر وظایفی متقابلی دارند که در حکم کارگزینی به آنها پرداخته می شود. در نتیجه در زمان دریافت حکم کارگزینی برای افراد شماره ای تعریف می گردد که به آن شماره پرسنلی گفته می شود.
دریافت شماره پرسنلی + نحوه دریافت
نحوه دریافت شماره پرسنلی یکی از مواردی است که کاربران در فضای اینترنت به دنبال یافتن راهکار مناسب برای دریافت آن می باشند. البته توجه به این موضوع ضروری است که برای دریافت کد پرسنلی کاربران باید مطابق با شرایط تعریف شده در شغل خود اقدام نمایند. برای مثال فرهنگیان برای دریافت کد پرسنلی باید از پنجره واحد خدمات الکترونیک وزارت آموزش و پرورش اقدام کنند. البته برای این منظور کاربران می توانند از روش های دیگری نیز استفاده نمایند. برای مثال بررسی حکم کارگزینی می تواند به کاربر این امکان را بدهد تا به راحتی شناسه کاربری خود را استخراج کند. توجه به این موضوع نیز الزامی است که شناسه کاربری برای احراز استخدام فرد در جایگاه های متفاوت نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
شناسایی این کد می تواند برای افراد در شرایط مختلف بسیار ضروری باشد. یکی از کاربردهایی که برای شماره پرسنلی تعریف شده دریافت اقامت برای کارمندان در مراکز سازمانی است. همچنین به کمک این کد می توانیم نسبت به دریافت فیش حقوقی از سامانه های اداری نیز اقدام نماییم. یکی دیگر از روش های کاربردی که کاربران می توانند از طریق آن فیش حقوقی خود را دریافت کنند بررسی فیش حقوقی می باشد. کارمندان و کارگرانی که به صورت ماهانه فیش حقوقی دریافت می کنند می دانند که کد پرسنلی یکی از داده هایی می باشد که در فیش حقوقی تعریف می گردد. در نتیجه با بررسی فیش حقوقی کاربر می تواند در کمترین زمان ممکن کد مورد نظر را از داخل فیش حقوقی خود استخراج کند. همچنین امروزه بسیاری از مشاغل شرایطی را ایجاد نموده اند تا کاربران بدون مراجعه به بخش های کارگزینی نیز بتوانند این کد را دریافت نمایند.
کد پرسنلی چند رقمی است؟
در شرایط که فرد در یک مرکز به صورت رسمی مشغول به فعالیت می شود به طور قطع برای او شناسه ای تحت عنوان شماره پرسنلی تعریف می گردد. دریافت شماره پرسنلی برای فرهنگیان به این معنی می باشد که وضعیت استخدامی فرد به صورت رسمی است. در این شرایط برای فرهنگیانی که به صورت رسمی در ادارات آموزش و پرورش استخدام شده اند کد هشت رقمی تعریف می شود. در واقع این کد همان کد پرسنلی وزارت آموزش و پرورش میباشد و دارای جنبه های اختصاصی است. در مشاغل دیگر نیز برای افرادی که در کسب و کارها فعالیت می نمایند کد مشابهی تعریف می گردد که در واقع شناسه معرفی کننده فرد در سازمان و جایگاه شغلی او می باشد.
برخی دیگر از کدها نیز تعریف شده اند که به طور گسترده در ادارات استفاده می شود. هر کد معرف یک عنوان شغلی خاص هستند. از این بین می توانیم به کدهایی مانند 027122 که معرف شغل منشیگری و 014039 که معرف کد شغلی سرپرستی و همچنین کد 011014 که معرف عنوان شغلی ریاست در شرکت های دولتی و خصوصی می باشد اشاره نماییم. در نهایت کد پرسنلی در ادارات با توجه به جایگاه شغلی فرد متغیر می باشد و به گونه ای بیان کننده موقعیت شغلی فرد می باشد.
بدون دیدگاه